Menu


در سال های اخیر سفارت کانادا بارها قوانین مرتبط با اقدام جهت اخذ ویزا را تغییر داده است. به همین نسبت سخت گیری های سفارت در خصوص موافقت یا مخالفت با درخواست متقاضیان ایرانی نیز با نوسانات زیادی همراه بوده و هست. از آن جایی که شرایط هر متقاضی با دیگری متفاوت است، به هیچ وجه نمی توان یک نسخه ثابت را برای همه تجویز کرد. تیم مشاوران ما با تکیه بر دانش و تجربه چندین ساله در خصوص خدمات ویزای کانادا و با آگاهی از روال کنونی سفارت، ابتدا شرایط هر متقاضی را به دقت بررسی می کنند و بر حسب مورد بهترین و مطمئن ترین راه برای وی در نظر می گیرند.

 متقاضیان از لحظه تنظیم مدارک تا ورود به کانادا و حتی پس از آن، تنها نخواهند ماند و خدمات جانبی هم چون ترجمه مدارک، اخذ دعوتنامه و پذیرش، تور انگشت نگاری، راهنما و لیدرشیپ فارسی زبان، پیکاپ پاسپورت، بلیط و خدمات پس از ورود به کانادا در کنار خدمات اصلی ثبت نام ویزا به آنان ارائه می گردد. کلیه این مراحل با هماهنگی دفاتر آنکارا، استانبول و تورنتو انجام می پذیرند.

 برای این خدمات، قراردادی با متقاضی امضاء می شود که برطبق آن در صورت رد درخواست متقاضی، کل هزینه قرارداد، حتی مبلغ واریزی سفارت، به وی عودت داده خواهد شد و هیچ ضرری متوجه وی نخواهد بود. با توجه به شرایط مساعد حال حاضر سفارت کانادا در رابطه با پرونده های متقاضیان ایرانی، توصیه می کنیم در صورتی که قصد سفر به این کشور را دارید در اسرع وقت با ما تماس بگیرید.

 

ویزای توریستی کانادا

متقاضیانی که برای دیدن جاذبه های کانادا، دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش و کنگره و یا دوره های کوتاه مدت تحصیلی قصد ورود به این کشور را داشته باشند، به عنوان ویزیتور کوتاه مدت درخواست خود را ارائه می دهند. توجه نمایید که در اپلیکیشن فرم های جدید، گزینه ای برای انتخاب تعداد دفعات ورود به کانادا وجود ندارد؛ به این معنا که تمامی درخواست ها به یک شکل به سفارت ارجاع داده می شوند و درنهایت تصمیم گیری در خصوص مدت زمان اعتبار ویزا و یک یا چند بار ورود بودن آن به عهده سفارت است.

از آن جایی که در اکثر موارد، تاریخ خاتمه ویزا با تاریخ انقضای پاسپورت یکی است، پیشنهاد می کنیم در صورتی که اعتبار گذرنامه شما کم است، آن را تعویض نمایید. اعتبار کل ویزای کانادا برای مدت زمان استفاده از آن است که اگر چند بارورود Multiple باشد، اجازه سفرهای مکرر را به دارنده آن می دهد. توجه داشته باشید که در ویزای عادی متقاضی نمی تواند در هر بار ورود، بیشتر از شش ماه در کانادا اقامت کند مگر اینکه سوپر ویزا داشته باشد که در این صورت می تواند در هر سفر تا دو سال در کانادا بماند.

مدارک موردنیاز برای ویزای توریستی
اصل پاسپورت های جدید و قدیمی “صفحه اول و صفحاتی که مهر ورود و خروج یا ویزا دارند، حتما باید اسکن شوند”
ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان
ترجمه سند ازدواج “اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند.”
تکمیل فرم درخواست ویزا Application form
تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information
یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید
ترجمه سند ملکی در صورت وجود
ترجمه مدارک شغلی ( برای صاحبان مشاغل جواز کسب، روزنامه رسمی و آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، پروانه طبابت، پروانه نظام مهندسی و یا پروانه بهره وری لازم است. کارمندان باید نامه اشتغال به کار، سه فیش حقوقی آخر و حکم کارگزینی یا حکم بازنشستگی خود را ارائه دهند.)
گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد و نامه تمکن Bank Statement به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک
دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده و مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده (در صورت نبود دعوتنامه ارائه رزرواسیون هتل الزامی است.)
رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا
رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال آنها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند.

خدمات ویسمن سیر در خصوص کانادا :

ترجمه مدارک

اخذ دعوت نامه معتبر و پذیرش

تور ویژه انگشت نگاری کانادا در آنکارا و دبی و.... ( هتل ، پرواز، ترانسفر فرودگاهی، لیدر فارسی زبان)

پیکاپ ویزا

فروش بلیط هواپیما به مقصد کانادا و پروازهای داخلی کانادا

دانلودها