Menu

ویزای ایران

ویزای ایران توریستی، تجاری، فرودگاهی

ویزای انفرادی، گروهی

ما با دارا بودن کد مستقیم از وزارت خارجه آماده ارائه خدمات میباشیم.
مدارک مورد نیاز ویزای ایران، فرم اخذ ویزا، اسکن پاسپورت مهمان و مشخصات میزبان می باشد.
پس از ارسال مدارک به وزارت امور خارجه و دریافت کد ویزا از وزارت امور خارجه توسط آژانس، کد ویزا به شما داده خواهد شد (بین 7 تا 10 روز) و مهمان شما با داشتن کد ویزا میتواند به سفارتخانه مشخص شده و یا بنا به درخواست در فرودگاه امام خمینی یا فرودگاه های بین المللی کشور (مشهد، شیراز، تبریز و اصفهان) با پرداخت هزینه، ویزای ایران را دریافت نماید.

نکات مهم درجهت اخذ ویزای ایران

• به تمام كشورهايي كه داراي گذرنامه معتبر (با اعتبار حداقل شش ماه) و اقامت حداقل 6 ماه در کشور خود باشند مي توانند پس از ارايه مدارك لازم و اخذ رواديد به ايران سفر نمايند.
• افرادی که دارای پاسپورت اسرائیلی و یا مهر ورود به آن کشور را داشته باشند، ویزای ایران را دریافت نخواهند کرد.
• افرادی دارای پاسپورت جمهوری مقدونیه، بوسنی هرزگوین، سعودیه، سنگاپور و ترکیه به محض ورود به فرودگاه ویزای سه ماهه دریافت خواهند کرد
• افرادی با پاسپورت کشورهایی مانند آمریکا، انگلیس، کانادا، افغانستان، عراق، اردن، کلمبیا، بنگلادش، سومالی و پاکستان به محض ورود در فرودگاه، ویزا دریافت نخواهند کرد و در صورت موافقت جمهوری اسلامی ایران به دریافت روادید کد دعوتنامه از سوی آژانس اعلام میگردد و شخص دعوت شونده با مراجعت به سفارت ایران در شهری که اعلام نموده، میتواند ویزای خود را دریافت کند.
• ویزای ایران ۳ ماه اعتبار دارد و مسافرین می‌توانند ۳۰ روز در کشور ایران اقامت داشته باشند. البته در صورت موافقت وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این مدت تا ۶۰ روز هم قابل افزایش است.
• در صورت عدم اخذ روادید هزینه مستردد نمیگردد.
• محل اخذ روادید توسط میهمان باید اعلام گردد.
• دارندگان روادید به محض ورود به خاک ایران ملزم به رعایت قوانین و مقررات جاری در ان خواهند بود.