جستجو

نکاتی طلایی برای پیشگیری از مسمومیت در سفر

نکاتی طلایی برای پیشگیری از مسمومیت در سفر
15 نکته طلایی جلوگیری از مسمویت غذای در سفر

در برخی از مواقع علائم مسمویت باتاخیر خود را نشان می دهد و حتی ممکن است در برخی از مواقع 12 تا 24 ساعت بعد از صرف غذای آلوده این علایم در فردی که دچار مسمویت شده نمایان شود.

رعایت این نکات میتواند سفری خوش را برای شما رقم بزند و شما در سلامت کامل سفر خود را به پایان برسانید

در ادامه این مطلب با ویسمن همراه باشید تا شما را با نکاتی درباره جلوگیری از مسمویت در سفر آشنا کنیم ...

پیشگیری از مسمویت غذای

1.غذاهای که ممکن است شما را مسموم کندکه دارای بو و یا مزه ناخوشایندی نباشد اما این مسمویت ها معمولا ظرف 24 ساعت بر طرف میگردد ولی بعضی دیگر از این مسومیت ها که در اثر مواد غذایی کنسروی می باشد ممکن است بسیار خطرناک باشد ...

2.در اثر غذای کنسرو و آلود مسمویت و مرگ ناشی از مسمویت بوتولیسم به وجود می آید که بسیار کشنده می باشد و بیمارانی که به این مسمویت دچار می شوند باید به یک مرکز درمانی مجهز انتقال داده شوند تا تهت درمان قرار گیرند.

پیشگیری از مسمویت غذای

3.بوتولسم مسمویت غذایی می باشد که در اثر مصرف کشک غیر پاستوریزه، غذاهای کنسروی و آلوده و... به وجود می آید و اعلائم این مسومیت دیر ظاهر میشود مهمترین اقدام درمانی در این مسمومیت تجویز سریع داروی ضد سم (Anti toxin) در مرکز درمانی می باشد. در صورت عدم درمان ممکن است فرد مسموم در اثر فلج تنفسی فوت نماید.

4.قبل از مصرف کنسرو در سفرهای خود بهتر است آن رابه مدت 20 دقیقه بجوشانید تااز خطر مسمومیت کشنده بوتولیسم پیشگیری نمائید.

پیشگیری از مسمویت غذای

5.غذاهای پخته شده را بیش از 2 ساعت در دمای محیط و در دمای اتاق بیش از یک ساعت رها نکنید.

پیشگیری از مسمویت غذای

6.غذاهای که بیش از 3 روز مانده باشند را مصرف نکنید و برای گرم کردن غذا آن‌ها را تا دمای 74 درجه سانتی گرادگرما دهید تا غذا بخار کند

7.قبل از تهیه غذا و یا خوردن غذا همیشه دستهایتان را بشوئیدنوعی از اسهال میکروبی در طی سفر و به دلیل عدم رعایت بهداشت قابل انتقال است.

پیشگیری از مسمویت غذای

8.علایم و نشانه های برخی از مسمومیتهای غذایی با تاخیر ظاهر می شوند و ممکن است 12 تا 24 ساعت بعد از مصرف غذای آلوده، علایم در فرد مسموم بروز نماید. علایم و نشانه های این مسمومیت ها شامل سردرد، تب، خستگی، تهوع، استفراغ، اسهال آبکی شدید، کم شدن آب بدن، ضعف و درد شکم می باشند.

9.نکته طلائی پیشگیری از مسمومیت غذایی: " پختن غذا و خوردن آن در همان روز " است.

پیشگیری از مسمویت غذای

10.ضمن سفر از حمل گوشت خام و تخم مرغ خام و فرآورده های لبنی با ماندگاری کوتاه خودداری نمایید، چرا که سریعا " فاسد می شوند. رعایت ایمنی غذایی مانع بروز مسمومیت غذایی می‌شود.

11.کنسروها را قبل از مصرف 20 دقیقه در آب درحال جوشیدن حرارت دهید و سپس مصرف نمایید و از خرید قوطی های مخدوش و دارای برآمدگی، فرورفتگی و یا شنتی خودداری کنید. اگر فرآورده ای ظاهر و یا بوی ناخوشایندی داشت، به هیچ عنوان آن را نچشید

12.برای حمل مواد غذایی در زمان سفر خود از یخدان مناسب استفاده کنید و به یاد داشته باشید غذاهایی که حاوی سس، تخم مرغ و خامه هستند سریعتر از سایر مواد غذایی فاسد می شوند.

پیشگیری از مسمویت غذای

13.در فضای باز مراقب کودکان خود باشید تا توسط گل‌ها و گیاهان سمی مسموم نشوند تماس پوست با برخی از این گیاهان (مانند گزنه) و یا به دهان بردن آن‌ها (مانند دیفن باخیا و خرزهره) منجر به مسمومیت شدید می‌شود.

14.در سفر از مصرف گیاهان و یا قارچ‌هایی که در طبیعت وجود دارند اجتناب کرده تشخیص گیاهان و قارچ‌های سمی از انواع بی‌خطر بسیار مشکل است.

پیشگیری از مسمویت غذای

15درصورتی‌که کودک شما ماده‌ای غیرخوراکی را بلعید، با مرکز اورژانس 115 و یا مرکز اطلاع‌رسانی داروها و سموم 1490 تماس بگیرید.

پیشگیری از مسمویت غذای

امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.