جستجو

ویزای شینگن چیست ؟؟؟؟

ویزای شینگن چیست ؟؟؟؟
ویزا شینگین

ما در کشوری زندگی می‌کنیم که برای سفر به اکثر کشورهای دیگر احتیاج به ویزا داریم و باید نحوه گرفتن ویزا و اطلاعات کافی را درباره ویزا را باید بدانیم. بیشتر کشورها برای ویزا دادن به ایرانی از سختگیری‌های خاصی برخوردار هستند که دلیل ان را هیچ‌گاه عنوان نمی‌کنند. بااین‌حال اگر تمام شرایط لازم برای ویزا را داشته باشید، پس می‌توانید ویزای هر کشوری را که می‌خواهید به آن سفر کنید بگیرید در مطلب قبلی شما را با هر آنچه که باید درباره ویزا و انواع آن بدانید آشنا کردیم حال در ادامه این مطلب قصد داریم تا شما را با ویزای شینگن و نحوه گرفتن و مدارک مورد نیاز این ویزا آشنا کنیم

پس در ادامه مطلب با ویسمن همراه باشید ...

ویزا شینگن - schengeN

ویزای شینگن چیست؟

می‌توانیم ویزای شینگن را ویزای تعریف کنیم که به‌موجب آن تعداد از کشورهای اروپایی دارای مرزی واحد هستند و شهروندان خارج از این پیمان جهت سفر و اقامت ملزم به اخذ ویزای شینگن هستند

یکی از معروف‌ترین ویزاها ویزای شینگن است که برای افرادی که قصد سفر به کشورهای اروپایی رادارند کاربرد دارد. شینگن به مجموعه کشورهای گفته می‌شود که تخت پیمانی با همین نام قوانین یکپارچه‌ای در راستای فعالیت‌ها و مقررات مرزی و مسافرتی خود وضع کرده‌اند. به همین خاطر تمامی مردم تمامی مردم کشورهای خارج از این اتحادیه، جهت سفر و اقامت در این مناطق، موظف به اخذ مجوز ورود و ویزای جامع و واحد موسوم به «ویزای شینگن» هستند.

ویزا شینگن - schengeN

کشورهای که اعضای شینگن هستند کدم‌اند؟

شاید شما هم شنیده باشید که 26 کشور جهان جز اعضای شینگن هستند که از میان 3 کشور نروژ، سوئیس و ایسلند علی‌رغم اتحادیه اروپا هستند که عضو شینگن نیستند البته ایرلند و بریتانیا عضو اتحادیه اروپا نیستند، عضو شینگن هستند؛ و گفتنی است که کشورهای رومانی، بلغارستان، قبرس لازم به اشاره است که اخیراً بریتانیا از اتحادیه نیز خارج شد.

لیست کشورهای شینگن

دانمارک

جمهوری چک

بلژیک

اتریش

یونان

آلمان

فرانسه

فنلاند

لیتوانی

لاتویا

ایتالیا

ایسلند

لهستان

نروژ

هلند

مالت

اسپانیا

سوئد

سوئیس

اسلوونی

پرتغال

لوکزامبورگ

مجارستان

استونی

 

ویزا شینگن - schengeN

مدارک موردنیاز برای ویزای شینگن

قبل از ورود به سفارت باید مدارک خود را به‌طور دقیق و صحیح جمع آموری کنید با ما همراه باشید تا مدارک موردنیاز ویزا را به ترتیب برای شما توضیح دهیم

فرم تکمیل‌شده درخواست‌کننده ویزا:

به‌طورکلی فرم درخواست روادید هر کشور باید از سفارت مربوطه دریافت شود. هرچند که این کشورها عضو شینگن هستند هرچند که این کشورها عضو شینگن هستند، ممکن است فرم درخواست ویزای هر یک از آن‌ها متفاوت باشد؛ درنتیجه لازم است از سفارت‌های آن‌ها دریافت شود

اصل گذرنامه و گذرنامه قبلی:

گذرنامه شما حداقل باید 6 ماه اعتبار داشته باشد

عکس پرسنلی:

عکس پرسنلی شما باید زمینه شما و تمام‌رخ باشد و از شرایط مهم عکس این است که عکس شما باید جدید و کاملاً با چهره صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد.

مدارک شغلی و رسمی:

فیش حقوقی، گواهی اشتغال به کار یا تحصیل، روزنامه شغلی، جواز کسب لازم و ضروری است. اسناد ملکی شخص متقاضی و منابع مالی وی همراه با گردش حساب‌رسمی موردنیاز خواهد بود.

 بلیط پرواز:

بلیط رفت‌وبرگشت به کشور مقصد یا رزرو پرواز در مدارک شما الزامی است.

واچر هتل:

 همراه داشتن برگه‌ی تأییدیه‌ رزرو هتل یا اصل دعوت‌نامه‌ای که شخص دعوت‌کننده از کشور مقصد برای متقاضی فرستاده است.

بیمه مسافرتی:

شما باید در تمام مدت سفر بیمه مسافرتی به‌صورت جمعی یا گروهی داشته باشید و باید به این توجه داشته باشید که حتماً شرکت بیمه‌کننده شما در کشور مقصد معتبر باشد

نکته مهم:

تمام مدارک شما همراه با ترجمه رسمی وارد دارالترجمه الزامی است.

ویزا شینگن - schengeN

5 نکات ضروری که حتماً باید در مورد ویزای شینگن بدانید

  1. درخواست ویزا می‌تواند تا چهار ماه قبل از زمان مسافرت ارائه شود.
  2. تمام مدارک که به سفارت ارائه می‌دهید با کامل شده تحویل داده شود
  3. تمامی هزینه‌های که شما بابت سفارت یا وقت سفارت پرداخت می‌کنید غیرقابل‌بازگشت است
  4. مهر دادگستری برای تمام مدارک ترجمه‌شده شما نیاز است البته این کار معمولاً توسط دارالترجمه بعد از ترجمه مدارک شما انجام می‌شود.
  5.  تمامی مراحل درخواست و اخذ ویزای شینگن در کنسولگری‌ها و سفارت‌های کشورهای این پیمان، قابل‌اجرا و پیگیری است.

ویزا شینگن - schengeN

 چه سوالاتی در مصاحبه سفارت معمولاً از شما می‌پرسند؟

محل اقامتتان کجا خواهد بود؟

کار شرکت و خودتان چیست؟

آیا از اعضای خانواده، آشنایان، دوستان یا فامیل‌های خود کسی را در کشورهای عضو شینگن دارید؟

در چه شرکتی مشغول به کار هستید؟

آیا تاکنون به کشورهای دیگر سفرکرده‌اید؟

آیا در طول سفرتان، کسی در محل کارتان جایگزین شما خواهد شد؟

آیا فرزند دارید؟

اگر بله چند سالشان است و چه می‌کنند؟

از کجا مطمئن باشیم که به وطن خود بازخواهید گشت؟

هزینه سفر شما بر عهده‌ی کیست؟

هدف از سفرتان چیست؟

آیا ازدواج‌کرده‌اید؟اگر بله چه مدت است که ازدواج‌کرده‌اید؟

شغل همسرتان چیست؟

اقامتتان برای چه مدت به طول خواهد انجامید؟

قصد سفر به کدام کشورهای اتحادیه‌ی شینگن رادارید؟

وضعیت سواد و تحصیلی‌تان چگونه است؟

درآمد و حقوقتان چقدر است؟

ویزا شینگن - schengeN

برچسب ها : ویزا
امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

وب سایت

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید:

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.