جستجو

ویزای امارات

 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور امارات (دبی ) در زیر به‌طور کامل شرح داده‌شده است .هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور امارات ( دبی ) رادارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس‌های مسافرتی ) مسافر می‌توانند جهت اخذ ویزا امارات ( دبی ) با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند ( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزاهای تجاری و کاری قوانین متفاوت هست)

 انواع ویزاهای کشور امارات دبی

 ویزا 14 روزه توریستی 

ویزاهای توریستی امارات در 2 نوع عادی و فوری می‌باشد که نوع عادی آن در 7 روز کاری و نوع فوری در 3 روز کاری صادر می‌شوند  

مدارک موردنیاز جهت دریافت ویزا امارات 

 اسکن رنگی از پاسپورت 

 نکات مهم 

 ویزا 14 روزه توریستی که در بالا اشاره‌شده از تاریخ صدور دارای 2 ماه اعتبار است و پس از ورود به امارات 14 روز اجازه اقامت در این کشور را به شما می‌دهد و اگر ویزا شما از نوع 1 ماهه باشد پس از ورود 1 ماه می‌توانید در این کشور اقامت داشته باشید. 

توجه: اخیراً ویزاهایی که صادر می‌شوند و مسافر به هر دلیل از آنها استفاده نمی‌کند ، پس از اتمام اعتبار ویزا به‌صورت خودکار کنسل و باطل نمی‌گردد و مشمول جریمه از طرف اداره مهاجرت امارات می‌گردد که این جریمه توسط مسافر درخواست‌کننده باید پرداخت گردد و همچنین باعث سابقه منفی برای مسافر می‌گردد لذا درصورتی‌که مسافر به ویزای جدید نیاز داشته باشد باید ویزای قدیمی توسط شرکت صادرکننده ویزا در دبی با پرداخت هزینه مربوطه کنسل گردد و سپس درخواست ویزای جدید اقدام گردد در غیر این صورت ویزای جدید دچار مشکل می‌گردد و ری جکت می‌شود.

 قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور امارات دبی ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) باهم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک موردنیاز از طریق راه‌های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید

جستجوی ویزا

رزرو بلیط هواپیما در کوتاه‌ترین زمان و با مناسب‌ترین قیمت
رزرو بلیط هواپیما
رزرو هتل‌‌های پنج، چهار، سه ستاره و اقامتگاه‌های بومگردی در سراسر ایران
رزرو هتل