جستجو

ویزای قطر

 

  • نکات مهم درباره ویزای قطر
  • صدور الکترونیکی ویزای قطر یکی از مواردی است که باید موردتوجه افراد قرار گیرد.
  • در زمان دریافت ویزای قطر می‌بایست بلیط قطعی ارائه شود و رزرو بلیط به‌هیچ‌عنوان قابل‌قبول نخواهد بود.
  • نود روز قبل از سفر به قطر اقدامات لازم برای دریافت ویزای خود را به انجام برسانید و به‌هیچ‌عنوان در روزهای آخر برای دریافت این ویزا اقدام نکنید.
  • مدت شش ماه تا زمان انقضا برای پاسپورت در جهت گرفتن ویزا نیاز خواهد بود.چکیده از ویزای قطر 
  • برای سفر به کشور حاشیه خلیج فارس دریافت ویزای قطر لازم و ضروری است.
  • از طریق سفارتخانه کشور قطر می‌توان ویزاهای مختلف این کشور را دریافت نمود.
  • انواع مختلف ویزای کشور قطر صادر می‌شود که می‌توان به نمونه‌هایی همچون ویزای توریستی، کار و همچنین تحصیلی اشاره نمود.
  • ویزای ترانزیت قطر یکی از مقرراتی‌ترین نوع ویزاها محسوب می‌شود. این نوع ویزا به صورت کوتاه مدت و بلند مدت صادر می‌شود.
  • ویزای توریستی کشور قطر از مدت زمان اعتبار مناسبی برخوردار است که افراد می‌توانند از طریق این ویزا به بازدید مکان‌های تاریخی و گردشگری این کشور بپردازند.
  • مدارک لازم برای دریافت ویزای قطر عبارتند از پاسپورت، شش عکس و همچنین رزرو بلیط رفت‌وبرگشت و رزرو هتل.
  • داشتن حساب بانکی با میزان اعتبار سی میلون تومانی در دریافت ویزا تأثیر گذار خواهد بود.
  • هشتاد کشور دنیا نیازمند دریافت ویزای این کشور نمی‌باشند که در این لیست عظیم نامی از ایران وجود ندارد.
  • مدت اعتبار ویزای قطر با توجه به زمان اقامت تعیین می‌شود.
  • برای دریافت ویزای فوری این کشور می‌توانید به افرادکاربلد و آژانس‌های مسافرتی معتبر مراجعه کنید.

 مدارک  مورد نیاز برای ویزا:

اسکن رنگی از پاسپورت(آپلود)

جستجوی ویزا

رزرو بلیط هواپیما در کوتاه‌ترین زمان و با مناسب‌ترین قیمت
رزرو بلیط هواپیما
رزرو هتل‌‌های پنج، چهار، سه ستاره و اقامتگاه‌های بومگردی در سراسر ایران
رزرو هتل