جستجو

ویزای چین

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. ویزای توریستی چین -ویزای نوع L- برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد. جهت تقاضای ویزای توریستی چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد. در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی ویزای تجاری الزامی است.

 مدارک لازم برای ویزای توریستی چین

  1.  اصل پاسپورت 
  2.  دو قطعه عکس4*6 رنگی زمینه سفید 
  3.  کپی شناسنامه صفحه اول و دوم 
  4.  مشخصات فردی 
  5.  تمکن مالی حداقل 35 میلیون تومان 
  6. بیمه مسافرتی یک ماه

انواع ویزای چین

*ویزای توریستی انفرادی (L) با ۱ ماه اعتبار ورود به چین و ۱ ماه اعتبار اقامت 

*ویزای تجاری چین (M) با ۳ ماه اعتبار ورود به چین و ۱ ماه اعتبار اقامت 

*ویزای تجاری ۶ ماهه مولتی پل چین با ۶ ماه اعتبار ورود به چین و حداکثر ۱ ماه اعتبار اقامت در هر بار ورود 

*ویزای تجاری ۱ ساله مولتی پل چین با ۱۲ ماه اعتبار ورود به چین و حداکثر ۱ ماه اعتبار اقامت در هر بار ورود

 مدت زمان لازم برا اخذ ویزای  چین

 *ویزای توریستی انفرادی به صورت عادی  : ۷ روز کاری

 *ویزای توریستی انفرادی به صورت فوری  : ۳ روز کاری 

 *ویزای تجاری چین : ۷ روز کاری 

 *ویزای تجاری ۶ ماهه مولتی پل چین : ۷ روز کاری 

 *ویزای تجاری ۱ ساله مولتی پل چین : ۷ روز کاری 

 

نکات مهم

*برای اخذ ویزای مولتی پل ، حداقل ۴ ویزای تجاری چین باید در پاسپورت موجود باشد.

*ویزای گروهی چین برای گروه اخذ میشود که تعداد نفرات این گروه حداقل ۵ نفر باید باشند.

*روزهای کاری سفارت چین برای صدور ویزای چین ، یکشنبه و سه شنبه و پنج شنبه است

*بسته به شرایط ، ممکن است احتیاجی به گواهی تمکن مالی نباشد.

جستجوی ویزا

رزرو بلیط هواپیما در کوتاه‌ترین زمان و با مناسب‌ترین قیمت
رزرو بلیط هواپیما
رزرو هتل‌‌های پنج، چهار، سه ستاره و اقامتگاه‌های بومگردی در سراسر ایران
رزرو هتل