جستجو

ویزای اندونزی

سفارت کشور اندونزی برای کسانی که قصد گردش در این کشور را دارند، ویزای توریستی صادر می‌کند. مثل خیلی از کشورهای دیگر، برای گرفتن ویزای توریستی اندونزی لازم نیست وقت مصاحبه بگیرید یا خودتان به سفارت مراجعه کنید. شما می‌توانید تمام مراحل گرفتن ویزای توریستی اندونزی را به کارگزار ویزا بسپارید.

انواع ویزای اندونزی

سفارت اندونزی در تهران برای مسافرهای ایرانی ویزای توریستی چهارده روزه صادر می‌کند. با این ویزا شما می‌توانید چهارده روز در خاک این کشور باشید.

  • ویزای توریستی اندونزی بعد از صدور به مدت ۲ ماه معتبر است.
  • ویزای توریستی اندونزی یک بار ورود است. حتی اگر پیش از تمام شدن مدت ویزا این کشور را ترک کنید، نمی‌توانید از همان ویزا استفاده کنید و باید برای گرفتن ویزای توریستی دوباره اقدام کنید.
  • نمی‌توانید ویزای توریستی اندونزی را تمدید کنید.
  • با ویزای توریستی اندونزی اجازه‌ی کار، تجارت و اقامت بلندمدت در این کشور را ندارید
  • ویزای اندونزی چند روزه صادر میشود؟
  • قدم سوم در گرفتن ویزای توریستی اندونزی انتظار برای صدور آن است. برای اینکه بدانید ویزای اندونزی چند روزه صادر می‌شود اول باید نوع ویزای خود را انتخاب کنید. اگر در هنگام درخواست، ویزای عادی توریستی را انتخاب کرده باشید، باید ۷ روز کاری منتظر صدور ویزای خود بمانید. در صورتی که ویزای فوری توریستی را انتخاب کرده باشید این زمان کمتر می‌شود. برای ویزای توریستی فوری تنها ۲ تا ۳ روز کاری زمان لازم دارید.

  • منظور از روز کاری، روزهای کاری سفارت اندونزی در تهران است.

 مدارک  مورد نیاز اخذ ویزا:

  1. اصل پاسپورت
  2. دو قطعه عکس 4*3
  3. کپی کارت ملی
  4. کپی شناسنامه صفحه اول ودوم
  5. گواهی حساب بانکی به لاتین
  6.  تمکن مالی به ازای هر نفر مبلغ حداقل 10 میلیون تومان
  7. بلیط
  8. واچر هتل
  9. چک ضمانت 10 میلیونی 

جستجوی ویزا

رزرو بلیط هواپیما در کوتاه‌ترین زمان و با مناسب‌ترین قیمت
رزرو بلیط هواپیما
رزرو هتل‌‌های پنج، چهار، سه ستاره و اقامتگاه‌های بومگردی در سراسر ایران
رزرو هتل