جستجو

ویزای سنگاپور

 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور سنگاپور در زیر به طور کامل شرح داده شده است .

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور سنگاپور را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند . کشور سنگاپور در جمهوری اسلامی ایران سفارت خانه ندارد

افرادی و قصد سفر به این کشور از ایران را دارند می توانند توسط آژانس های مسافرتی  جهت دریافت ویزا این کشور اقدام نمایند .

نکاتی درباره ویزای سنگاپور 

ویزا توریستی سنگاپور از تاریخ صدور دارای 2 ماه اعتبار است و شما پس از ورود به سنگاپور 30 روز می توانید در این کشور بمانید .

ویزا کشور سنگاپور به 2 صورت عادی و فوری قابل دریافت است .

دریافت ویزای عادی سنگاپور حداقل 15 روز و دریافت ویزای فوری سنگاپور 7 روز کاری می باشد .

مدارک مورد برای ویزای سنگاپور

  1. اسکن پاسپورت با 7 ماه اعتبار همراه امضای مسافر
  2. عکس  3*4  واضح  زمینه سفید رنگی  برای 3 ماه اخیر  و حتما باعکس پاسپورت متفاوت باشد. 
  3. رزرو قطعی از پرواز و هتل  (از سوی آژانس صادرکننده ویزا )

جستجوی ویزا

رزرو بلیط هواپیما در کوتاه‌ترین زمان و با مناسب‌ترین قیمت
رزرو بلیط هواپیما
رزرو هتل‌‌های پنج، چهار، سه ستاره و اقامتگاه‌های بومگردی در سراسر ایران
رزرو هتل