جستجو

ویزای تایلند

 ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند، صادر می‌شود. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور است و می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی – یعنی ٣٠ کیلوگرم- بار با خودتان جا‌به‌جا کنید. برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است . 

 انواع ویزای تایلند 

اخذ ویزای توریستی از طریق سفارت تایلند صورت میگیرد و در دو نوع یک بار ورود(SINGLE) ودو بار ورود (DOUBLE)صادر می شود. ویزای یکبار ورود 3 ماه اعتبار ورود دارد که مسافر از زمان ورود 58 روز میتواند در کشور میزبان اقامت داشته باشد. ویزای 2 بار ورود 6 ماه اعتبار دارد که مسافر می تواند دو بار ورود کند و در هر بار 58 روز اقامت داشته باشد. پس اگر نیاز به مسافرت بعدی به کشور مورد نظر خود را دارید، به خاطر این‌که مجبور نباشید برای سفر بعدی ویزا بگیرید بااعتبار طولانی‌تر به کار شما می آید. ویزای(2بار ورود) نکته مهمی که ‌‌باید به آن اشاره کرد، قانون عدم امکان تمدید ویزا برای ویزاهای توریستی و ویزاهای کمتر از ۶ ماه اعتبار است، البته در مواردی خاص مانند مشکلات پزشکی این کار انجام می‌شود. 

 مدارک مورد نیاز

 1-کپی شناسنامه وکارت ملی

2-مشخصات فردی

 3- اصل پاسپورت با 7ماه اعتبار

 4-دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد

 5- گردش حساب بانکی سه ماه اخیر به زبان انگلیسی همراه با مهر بانک و مانده حساب حداقل 5میلیون تومان 

6-بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند 

7-واچر هتل برای کل مدت اقامت

 نکات مهم

اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.

توجه: ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد - اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود) فرم تکمیل شده TM-8 که در اداره مهاجرت به شما داده می شود . ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد

جستجوی ویزا

رزرو بلیط هواپیما در کوتاه‌ترین زمان و با مناسب‌ترین قیمت
رزرو بلیط هواپیما
رزرو هتل‌‌های پنج، چهار، سه ستاره و اقامتگاه‌های بومگردی در سراسر ایران
رزرو هتل