جستجو

ویزای ترکمنستان

شاید کمتر کسی کشور ترکمنستان که به عنوان یکی از همسایگان شمالی ایران محسوب میشود را برای سفر و گردشگری به شما پیشنهاد بدهد. چراکه اولا برای سفر نیاز به اخذ ویزای ترکمنستان دارید و در نهایت نیز تصور میکنید که این کشور چیزی برای عرضه به گردشگران ندارند که سخت در اشتباه هستید. ترکمنستان یکی از بهترین مقاصد گردشگری است که صحبت با مردمان خونگرم و میهمان نواز آن میتواند سفری به یاد ماندنی را برای شما خلق کند.

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ترکمنستان در زیر به طور کامل شرح داده شده است .

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور ترکمنستان  را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا ترکمنستان با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند

( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ).

انواع ویزای کشور ترکمنستان :

  1. ویزا توریستی عادی
  2. ویزا توریستی نیمه فوری
  3. ویزا توریستی فوری
  4. ویزا خصوصی
  5. ویزا تجاری
  6. ویزا تحصیلی

نکاتی در مورد ویزای کشور ترکنمستان:

ویزا های ترکمنستان با توجه به نوع دارای اعتبار 1 تا 10ساله می باشند .

ویزا های توریستی مخصوص شهر عشق آباد می باشند و چنانچه قصد سفر به سایر شهرهای ترکمنستان را دارید در زمان در خواست ویزا در فرم مربوطه قید نمائید .

صدور ویزا های عادی 20 روز - نیمه فوری 15 روز و فوری 10 روز به طول می انجامد .

پس از ورود می بایستی در پاسگاه پلیس در ترکمنستان رجیستر شوید .

شما می توانید به طور زمینی از دو مرز باجگیران و اینچه برون وارد کشور ترکمنستان شوید .

 و اما مدارک موردنیاز برای ویزا:

1.اصل پاسپورت

2- دو قطعه عکس 4*6

جستجوی ویزا

رزرو بلیط هواپیما در کوتاه‌ترین زمان و با مناسب‌ترین قیمت
رزرو بلیط هواپیما
رزرو هتل‌‌های پنج، چهار، سه ستاره و اقامتگاه‌های بومگردی در سراسر ایران
رزرو هتل