جستجو

ویزای ترکمنستان

شاید کمتر کسی کشور ترکمنستان که به عنوان یکی از همسایگان شمالی ایران محسوب میشود را برای سفر و گردشگری به شما پیشنهاد بدهد. چراکه اولا برای سفر نیاز به اخذ ویزای ترکمنستان دارید و در نهایت نیز تصور میکنید که این کشور چیزی برای عرضه به گردشگران ندارند که سخت در اشتباه هستید. ترکمنستان یکی از بهترین مقاصد گردشگری است که صحبت با مردمان خونگرم و میهمان نواز آن میتواند سفری به یاد ماندنی را برای شما خلق کند.

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ترکمنستان در زیر به طور کامل شرح داده شده است .

هموطنان عزیزی که قصد سفر به کشور ترکمنستان  را دارند باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند ، شخص مسافر و یا وکیل و نماینده ( آژانس های مسافرتی ) مسافر می توانند جهت اخذ ویزا ترکمنستان با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایند

( جهت دریافت ویزا توریستی نیازی به مصاحبه با شخص مسافر نیست ولی برای ویزا های تجاری و کاری قوانین متفاوت می باشد ).

انواع ویزای کشور ترکمنستان :

  1. ویزا توریستی عادی
  2. ویزا توریستی نیمه فوری
  3. ویزا توریستی فوری
  4. ویزا خصوصی
  5. ویزا تجاری
  6. ویزا تحصیلی

نکاتی در مورد ویزای کشور ترکنمستان

ویزا های ترکمنستان با توجه به نوع دارای اعتبار 10 تا 1 ساله می باشند .

ویزا های توریستی مخصوص شهر عشق آباد می باشند و چنانچه قصد سفر به سایر شهرهای ترکمنستان را دارید در زمان در خواست ویزا در فرم مربوطه قید نمائید .

صدور ویزا های عادی 20 روز - نیمه فوری 15 روز و فوری 10 روز به طول می انجامد .

پس از ورود می بایستی در پاسگاه پلیس در ترکمنستان رجیستر شوید .

شما می توانید به طور زمینی از دو مرز باجگیران و اینچه برون وارد کشور ترکمنستان شوید .

 و اما مدارک موردنیاز برای ویزا:

1.اصل پاسپورت

2- دو قطعه عکس 4*6

جستجوی ویزا

رزرو بلیط هواپیما در کوتاه‌ترین زمان و با مناسب‌ترین قیمت
رزرو بلیط هواپیما
رزرو هتل‌‌های پنج، چهار، سه ستاره و اقامتگاه‌های بومگردی در سراسر ایران
رزرو هتل