جستجو

ویزای ایتالیا


 

ویزای توریستی ایتالیا مخصوص سفرهای تفریحی کوتاه مدت یا دیدار با اعضای خانواده و بستگان است. اعتبار ویزای توریستی بستگی به تصمیم سفارت و نوع درخواست شما دارد. پس از صدور ویزا سفارت برچسب ویزا را در گذرنامه شما می‌چسباند. این برچسب شامل تمام اطلاعات اصلی ویزا مانند تاریخ اعتبار و میزان دفعاتی که می‌توانید با آن سفر کنید، می‌شود اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای ویزا است. این فرم را می‌توانید از سایت سفارت فرانسه در تهران دانلود کنید یا به صورت حضوری از بخش ویزای سفارت فرانسه دریافت کنید

مدارک مورد نیاز بری ویزا

1-اصل گذرنامه معتبر با 7 ماه اعتبار از تاريخ حرکت تور امضاء شده

2-اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود)

3-فتوکپي از صفحات 2-9 گذرنامه و ويزاهاي 3 سال گذشته از جمله ويزاهاي شنگن، آمريکا، کانادا، استراليا، ... * به علاوه يکسري فتوکپي از صفحات مشخصات و اعتبار براي بخش فروش

4-اصل فرم ويزا با امضاء توسط مسافر

براي افراد همراه در گذرنامه نيز بايد فرم جداگانه امضاء شود

*فرم ويزاي افراد زير 16 سال بايد توسط والدين امضاء گردد

*تکميل فرم مشخصات فردي (به طور کامل)

5-3قطعه عکس 5/4×5/3 رنگي، زمينه سفيد و کاملاً از رو به رو (فاصله فوقاني سر تا چانه 32 ميليمتر بايد باشد)

 * عکس هايي که با شرايط فوق مطابقت نداشته باشند، تحويل گرفته نخواهند شد (لطفاً از ارسال عکس هاي اسکن و يا روتوش شده خودداري فرمائيد)

6-فتوکپي از تمام صفحات شناسنامه

 - 7-گواهي اشتغال به کار، روزنامه رسمي، پروانه کسب به نام مسافرو لیست بیمه کارکنان (در گواهي اشتغال به کار بايد نام و سمت مسافر ، ميزان درآمد، سابقه و تاريخ مرخصي مطابق با تاريخ تور ذکر شده باشد ،همراه با مهر و امضاء توسط شخصي غير از مسافر بر روي سر برگ شرکت. براي خانم هاي خانه دار گواهي اشتغال به کار همسر الزامي است.

 - 8-رزومه انگليسي تايپ شده (شرح وضعيت خانوادگي، سوابق تحصيلي- شغلي و ...) با امضاء توسط مسافر (تمام اطلاعات در متن رزومه بايد به صورت تشريحي باشد. لطفاً از دادن جواب هاي کوتاه خودداري فرمائيد. - براي افراد محصل، گواهي اشتغال به تحصيل ،کارت دانشجوئی، مدارک شغلی ومالی والدین یا همسر الزامي است.  تقاضاي ويزاي افراد محصل و فرهنگيان فقط در ايام نوروز و تابستان پذيرفته مي شود.

 - براي افراد بازنشسته، حکم بازنشستگي، کارت بازنشستگي، دفترچه بيمه وآخرين فيش حقوقي الزامي است.9-

 - 10-پرينت حساب جاري بانکي 3 ماه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانک) (لطفا به مسافرین اعلام بفرما ئیدعلاوه بر پرینت حساب بانکی ارسالی برای بخش ویزا، یک هفته قبل از مراجعت به سفارت پرینت جدیدی تهیه و همراه خود به سفارت ببرند

11-فتوکپي سند مالکيت به نام مسافر (تمام صفحات

 - ترجمه رضايت نامه محضري اجازه پدر براي فرزندان زیر 18 سال متقاضي ويزا (همراه مادر) با تائید وزارت امور خارجه

*** اصل مدارک جهت روئيت و کنترل در روز مصاحبه بايد همراه مسافر باشد. تمام افرادی که متقاضی ویزای فرانسه هستنداز این پس باید برای انگشت نگاری در سفارت حاضر شوند.

 نکات مهم

 بررسی اولیه‌ مدارک به منظور صدور ویزا معمولا دو هفته طول می‌کشد. در این مدت گذرنامه شما پیش سفارت باقی می‌ماند. سفارت پس از دریافت مدارک به شما رسید می‌دهد و در این رسید، تاریخ و زمان مراجعه به سفارت برای پاسخ نهایی ذکر شده است. هنگام مراجعه مجدد لازم است که این رسید را همراه داشته باشید.قیمت ویزای فرانسه ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک به صورت نقد در سفارت پرداخت می‌کنید. این مبلغ بابت بررسی درخواست و مدارک شماست و در هیچ حالتی سفارت این مبلغ را برنمی‌گرداند.مدارک جهت ارایه به سفارت فرانسه نیازی به ترجمه ندارند. شانس بیشتری برای اخذ ویزای دوباره خواهند داشت.  * افرادی که ویزای شینگن در گذرنامه‌ی خود دارند،در صورت تمایل شما می توانید از پکیج  ما برای ویزای شینگن  استفاده نمایید .

 

جستجوی ویزا

رزرو بلیط هواپیما در کوتاه‌ترین زمان و با مناسب‌ترین قیمت
رزرو بلیط هواپیما
رزرو هتل‌‌های پنج، چهار، سه ستاره و اقامتگاه‌های بومگردی در سراسر ایران
رزرو هتل