جستجو

ویزای فرانسه

توضیحات 

ویزای توریستی فرانسه مخصوص سفرهای تفریحی کوتاه‌مدت یا دیدار با اعضای خانواده و بستگان است. اگر تصمیم به تحصیل یا کار در فرانسه دارید این نوع ویزا مناسب نیست و باید برای ویزای تحصیلی فرانسه یا ویزای کار اقدام کنید. اعتبار ویزای توریستی بستگی به تصمیم سفارت و نوع درخواست شما دارد. پس از صدور ویزا سفارت برچسب ویزا را در گذرنامه شما می‌چسباند. این برچسب شامل تمام اطلاعات اصلی ویزا مانند تاریخ اعتبار و میزان دفعاتی که می‌توانید با آن سفر کنید، می‌شود اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای ویزا است. این فرم را می‌توانید از سایت سفارت فرانسه در تهران دانلود کنید یا به‌صورت حضوری از بخش ویزای سفارت فرانسه دریافت کنید.

 مــدارک لازم بــراي ويزاي فـرانــسه

 - اصل گذرنامه معتبر با 7 ماه اعتبار از تاريخ حرکت تور (امضاءشده)

 - اصل گذرنامه باطل‌شده (در صورت وجود)

 - فتوکپي از صفحات 2-9 گذرنامه و ويزاهاي 3 سال گذشته ازجمله ويزاهاي شنگن، آمريکا، کانادا، استراليا، ... * به‌علاوه يکسري فتوکپي از صفحات مشخصات و اعتبار براي بخش فروش

- اصل فرم ويزا با امضاء توسط مسافر

* براي افراد همراه در گذرنامه نيز بايد فرم جداگانه امضاء شود.

* فرم ويزاي افراد زير 16 سال بايد توسط والدين امضاء گردد.

- تکميل فرم مشخصات فردي (به‌طور کامل)

 - 3 قطعه عکس 5/4×5/3 رنگي، زمينه سفيد و کاملاً از روبه‌رو (فاصله فوقاني سر تا چانه 32 میلی‌متر بايد باشد)

 * عکس‌هایی که با شرايط فوق مطابقت نداشته باشند، تحويل گرفته نخواهند شد (لطفاً از ارسال عکس‌های اسکن و يا روتوش شده خودداري فرمانید)

 - فتوکپي از تمام صفحات شناسنامه

 - گواهي اشتغال به کار، روزنامه رسمي، پروانه کسب به نام مسافر لیست بیمه کارکنان (در گواهي اشتغال به کار بايد نام و سمت مسافر ، ميزان درآمد، سابقه و تاريخ مرخصي مطابق با تاريخ تور ذکرشده باشد ،همراه با مهر و امضاء توسط شخصي غير از مسافربر روي سربرگ شرکت. براي خانم‌های خانه‌دار گواهي اشتغال به کار همسر الزامي است.

 - رزومه انگليسي تایپ‌شده (شرح وضعيت خانوادگي، سوابق تحصيلي- شغلي و ...) با امضاء توسط مسافر (تمام اطلاعات در متن رزومه بايد به‌صورت تشريحي باشد. لطفاً از دادن جواب‌های کوتاه خودداري فرمانید. - براي افراد محصل، گواهي اشتغال به تحصيل ،کارت دانشجوئی، مدارک شغلی ومالی والدین یا همسر الزامي است.  تقاضاي ويزاي افراد محصل و فرهنگيان فقط در ايام نوروز و تابستان پذيرفته می‌شود.

 - براي افراد بازنشسته، حکم بازنشستگي، کارت بازنشستگي، دفترچه بيمه و آخرین فيش حقوقي الزامي است

جستجوی ویزا

رزرو بلیط هواپیما در کوتاه‌ترین زمان و با مناسب‌ترین قیمت
رزرو بلیط هواپیما
رزرو هتل‌‌های پنج، چهار، سه ستاره و اقامتگاه‌های بومگردی در سراسر ایران
رزرو هتل